Bilen börjar bli klar, säsongen börjar klarna

//Bilen börjar bli klar, säsongen börjar klarna

Bilen börjar bli klar, säsongen börjar klarna

Bråda dagar, fulla med arbete för att färdigställa bilen. Den har under vintern fått en stor genomsyn, speciellt motorn.

Så vad har vi gjort då?

Förutom att vi har synat bilen, så har motorn fått sig en rejäl genomgång och justering för att skruvkompressorn ska fungera optimalt. Vidare så har Erik krupit runt och kollat tätningar samt skarver. Bilen har varit ute och fått sig en liten resa till MotoNord i Sundsvall och har där genomgått inställning och mappning, resultatet blev…….. Helt ok och motorn är nu klar.

Nytt år ny färg…

Bilen är precis nylackad och på väg hem igen för den sista monteringen, färgen är……. Det får du se under säsongen. Att tala om säsongen ja, vad ska vi köra? vart?

Första framträdandet med bilen blir den 30 april på DriftBash Malmby, det är målet. Vi hoppas på en dag med bra väder och många stunder där vi kan testa bilen hårt och få till inställningarna.

Säsongen är precis igång och och vi har börjat fått en bild över hur vår kalender kommer att bli. Men vi väljer att vänta med detaljer lite till. NEZ är en serie vi kommer köra, under säsongen kör dem deltävlingar i Estland, Finland och Lettland.

Några datum med driftträffar finns också, vi kommer köra dessa när kalendern tillåter. Trevligt att våren har kommit, för nu tycker vi att det är dags för däckbränning!

//Kaggservice Driftteam

By |2016-10-15T08:53:55+00:00april 21st, 2016|Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment