Dags att kavla upp armarna

/, Teamnytt/Dags att kavla upp armarna

Dags att kavla upp armarna

Hoppas att alla har haft en god ledighet under helgerna. Men nu är det dags att kavla upp armarna och sätta igång allt inför säsongen. För oss så innebär detta en del saker, vi kommer att riva ner bilen och täta den bättre då vi hade problem med rök som kom in i kupén, sen ska slitdelar kontrolleras och bytas vid behov. Bilen har fått nytt avgassystem och det känns som det var rätt väg att gå, Ferrita gjorde ett kanonjobb med systemet, synd bara att man inte har kunnat testa bilen ännu. Bilen gick bra när säsongen slutade så det ska bli riktigt kul att få känna på bilen efter avgasbytet.

Men man kan ju inte bara låsa in sig i garaget, vinter ger en annan typ av underlag som man kan träna på – is, vi har en äldre bil som vi håller på och fixar till så att vi kan köra lite vinterevenemang. Vilka evenemang som vi kör är inte riktigt bestämt ännu, men några ska vi köra.

Och om lite mer än en vecka så ska jag få ta emot pris för tredje platsen i RM, det känns bra. Ska såklart jobba stenhårt på att toppa det resultatet 2015

Vi syns!

//Kaggservice Driftteam

By |2015-01-14T10:13:27+00:00januari 14th, 2015|Bloggen, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment