DHB är startat, Erik med team är på plats

/, Teamnytt/DHB är startat, Erik med team är på plats

DHB är startat, Erik med team är på plats

DHB, eller Danmarks Hurtigaste Bil som under helgen körs i Padborg, Danmark är igång. Då vi inte kommer att köra någon serie detta år, så bestämde vi oss för att hålla planeringen öppen och köra när tillfälle ges.

Vintern har vikts till att gå igenom bilen extra noga, vi har även kollat över alla slitdelar och bytt det som har varit slitet. Vi bestämde dock oss för att ta ett år utan en massa tävlingar, detta för att kunna testa av bilen och få den stabil och hållbar. Vi kommer dock att köra på frikörningar och andra event.

DHB har vi varit på förut, så vi har en del koll på vad som väntar. Men efter vinterns genomgång och uppgradering av bilen, så ska det bli extra kul att äntligen kunna testa allt ordentlig.

Vädret är verkligen med oss här i Padborg, +26 grader och blå himmel. Det känns helt ok faktiskt och vi är förväntansfulla inför tävlingen.

Förarmötet är ikväll kl 21, efter detta så blir det att kolla in allt som händer under denna festival. Lördagen så kör vi träning och kval, söndagen så kör vi topp 16 stege. Vi hoppas såklart på att komma med till söndagens elimineringar.

Vi kommer att ge Er information om hur allt gick efter helgen, men nu ser vi fram emot en vass helg med massor av drifting och däckbrännande.

//Kaggservice Driftteam

By |2018-06-01T16:09:42+00:00juni 1st, 2018|Nyheter, Teamnytt|0 Comments