DriftDay gav oss en rejäl genomkörare

/, Teamnytt/DriftDay gav oss en rejäl genomkörare

DriftDay gav oss en rejäl genomkörare

Fredag och lördag, så var det fullt ös då. Vi körde DriftDay at Greenvalley, två dagar eller rättare sagt en och en halv dag då vi ställde upp oss i depån på Eskilstuna Motorsport Arena strax efter fredag lunch. Vädret kunde inte vara bättre, varmt och solen sken riktigt bra.

Bilen lastades av snabbt och Erik Kagg gjorde sig redo för att hoppa in i bilen och nöta sönder några laddningar med däck.

IMGL2778

 

Vi har ju inte haft möjligheterna till att köra så mycket som vi har velat, en del har varit omflyttningar i tävlingsdatum. Men nu så är allt lugnt och teamet är redo för nästa drabbning, som för oss blir 9-10 september under Gatebil på Rudskogen, vi kör deltävling två av Scandinavian PowerDrift Series.

Men åter till DriftDay, fredagen var lugn, Erik körde bilen och testade av allt. Bilen går bra och känns stabil säger Erik när jag frågar, körningen på fredag är lätt och vi testar lite med bilen för att se så allt fungerar som det ska.

6M7A6568

Lördagen hölls det hårdare tempo och många uppsättningar däck gick åt. Erik fick sig en ordentligt genomkörare och bilen gick riktigt bra under hela helgen. Även under denna dag så kände sig teamet nöjda med bilen och de inställningar som bilen har, nu är det bara att hålla denna goda känsla kvar och ta med den till Rudskogen, där kommer Erik att röklägga hela motorstadion.

Tävlingen börjar på fredagen med kval, lördagen innehåller själva huvudtävlingen med elimineringar. Erik Kagg kommer göra sitt yttersta för att visa konkurrenterna sin vassa körstil, och resten av teamet kommer att göra vårt yttersta för att hålla bilen 100%.

”Helgen var riktigt bra, bilen fungerade kanon och allt flöt på. Solen sken och tempen i bilen var något högre än vad jag ville ha, men det var skoj att köra av sig. Nu ser jag fram emot Rudskogen 9-10 september – då blir det fullt ös.” Säger Erik Kagg när jag frågar om känslan efter DriftDay at Greenvalley.

Annelie var med och hjälpte Erik under evenemanget.

Annelie var med och hjälpte Erik under evenemanget.

Fler bilder finner ni på vår facebook sida

//Kaggservice Driftteam

By |2016-10-15T08:53:52+00:00augusti 30th, 2016|Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment