En säsong med väldig variation fick ett bra avslut

/, Teamnytt/En säsong med väldig variation fick ett bra avslut

En säsong med väldig variation fick ett bra avslut

Vår säsong – och resa i Drift SM ProInt klassen, har varit turbulent med massor av stunder där allt har funkat. Men också stunder då allt har gått fel, upp- nergångar upplever de flesta som sportar. Framförallt inom motorsporten där du har många saker som måste fungera.

6M7A5551

 

Men säsongen är färdig och vi summerar den med att vi placerade oss på en 10:e plats, detta resultat får godkänt av oss. Visst vi vill högre – och vi kommer att jobba oss upp! Ett viktigt kvitto fick vi när Erik vann drift SM finalen på Sturup – där visade Erik alla att han är en konkurrent.

Vi körde den svenska deltävlingen i Extreme Drift Allstars, men den gick inte som vi ville. Erik skadade sitt nyopererade knä under fredagen och vi hade lite bekymmer med bilen. Under 2016 så kommer vi ställa upp i Drift Allstars (en eller fler deltävlingar beroende på kalendern).

Vi körde även i Northern Drift Series, en serie som var väldigt trevlig att köra med bra organisation runt eventen, Erik vann serien. Men det var dock bara två – tre bilar i ProInt klassen, vi får hoppas att fler ProInt bilar ställer upp i samma serie under 2016. Vi kommer köra Northern Drift Series, om kalendern tillåter det.

6M7A2652

 

Det som är kvar på vår säsong nu är två evenemang som vi kommer att åka till, SWR-Motorsports dag på Gelleråsen och DriftBash i Strängnäs.

Efter den helgen så är dags att se över bilen, kolla motorn – växellåda – bussningar/drivaxlar och annat rörligt som slits. Motorn kommer att bli uppgraderad till nästa säsong med lite saker, mer information kommer senare på vad som har blivit gjort.

2016 blir nästa milstolpe för oss, massor av arbete kommer att göras i vinter på bilen – så vi kommer redo – taggade – vässade för att bryta oss in i toppen. Det är där vi hör hemma!

Vi vill tacka dig för att du följer oss, fortsätt gärna med det!

Teamet tackar våra sponsorer Kaggservice AB & Ankazina Redovisning AB för säsongen – utan Er skulle detta inte gå!

Vi vill även tacka Raidopower, DDesign, Fastcar, Nankang för Er support.

6M7A5777

 

Film från SM finalen…

//Kaggservice Drift Team

By |2016-10-15T08:53:58+00:00september 29th, 2015|Resultat, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment