Hur teamets säsong blir samt en undran till driftingteamen i Sverige

/, Teamnytt/Hur teamets säsong blir samt en undran till driftingteamen i Sverige

Hur teamets säsong blir samt en undran till driftingteamen i Sverige

Säsongen har precis dragit igång, SM serien har kört sin första deltävling. Drift Allstars och Formula Drift har också dragit igång sina serier. Men vad tänkte vi göra, vad kommer vi att köra 2016? Det och lite andra saker kommer vi att prata igenom nu.

Vi börjar med att lägga fram en fråga till teamen i Sverige, finns det några som tittar på tävlan utomlands? köra internationell serie? Om det finns team som funderar på detta så vill vi gärna ha kontakt med Er för att kolla av intresse. När man samarbetar och hjälps åt så blir det lättare med logistik och annat.

Funderar du/teamet på något sådant? hör av dig till Torgny Kagg (telefon: +4670-8116208) så kan vi prata mera och kanske hitta en bra planering.

Har du läst frågan här ovanför? bra, hoppas att ni som team hör av Er, och att vi kan få till något som hjälper oss bägge.

Men nu till vår säsong, SM serien har vi valt bort. Vad vi istället kommer att köra är NEZ Drift Championship, denna serie körs med tre deltävlingar i lika många länder. Så vår första tävling körs den 11-12 juni i Estland.

Före det så kommer vi att köra på Eskilstuna Motorsport Arenas Drift Day den 27 maj. Efter Drift Day så är det service av bilen och kontroll inför första deltävling i Estland.

Kalender:

Estland, Pärnu 11-12 juni
Finland, Pesämäki 2-3 juli
Lettland, Bikernieki 16-18 september

Riktigt intressant att få deltaga internationellt, och se teamen i NEZ Drift Championship.

//Kaggservice Driftteam

By |2016-05-08T19:39:43+00:00maj 8th, 2016|Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment