NEZ Drift Championship deltävling 1 avklarad

//NEZ Drift Championship deltävling 1 avklarad

NEZ Drift Championship deltävling 1 avklarad

1-3 Juli så stod Finland värd för deltävling 1 av NEZ Drift Championship, vi var på plats.. Taggade till max och förväntansfulla. Arrangemanget och banan var bra och allt flöt på utan större hinder.

Fredagen så körde vi kvalen, fick en skaplig runda, runda två gjorde Erik en. Men resultatet från första körningen höll i sig och vi var vidare till stegen. Men kopplingen ville tyvärr inte vara med mera, så febrilt sökande började och vi hade turen att få tag på en annan koppling som hämtades.

Lördagen kom och vi började direkt med att skruva dit kopplingen under förmiddagen. Snabbt ut och träna ett par varv och sen var det dags för elimineringar, här fick inte Erik till det och den nya kopplingen hjälpte inte till så han gick inte vidare.

Så kort kan man säga att helgen, gick inte som vi ville. Men arrangemanget var bra gjort och banan var rolig hälsar Erik.

Nu så lägger vi den helgen långt bak i minnet och blickar framåt till 23 juli, då är det dags för Arn Racings Stadsträff och City Drift i Skara, det kommer bli en häftig upplevelse som du gärna får besöka. Vi kommer dit med en nyservad bil och revanschsugen Erik Kagg….

//Kaggservice Driftteam

By |2016-07-12T10:39:03+00:00juli 12th, 2016|Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment