NEZ Drift, Gröndal

//NEZ Drift, Gröndal

NEZ Drift, Gröndal

Först så var inte tanken att vi skulle köra NEZ Drift på Gröndal, men vi hade tagit oss ner för att köra Driftbash dagen efter. Men nu när vi ändå var på Gröndal så blev det att vi ställde upp iallafall.

Då detta var en helt oplanerad tävling så missade jag morgonträningen, så jag fick snabba mig och köra en egen liten träning där på förmiddagen. Vad händer då? jo drivaxeln går sönder så det ramlar grejer från bilen, fick lite panik först när jag trodde att det var växellådan som gick sönder, hoppade ur bilen och tittade under men växellådan var hel motorn så också ut att vara ok.. Så typiskt blir bogserad till depån där jag får hjälp av Michael Forsman som hoppade in som tillfällig mekaniker under dagen.

Fixade drivaxeln och åkte ut på kvalrunda, gick inte som jag ville. När jag efter målgången skulle ta mig till starten igen så går spindelleden sönder (!!?!??¤%&) svor en del i bilen, kommer in i depån där vi upptäcker att vi har en spindelled….. Men den ligger i garaget. Ok Teamchefen hoppar in i bilen och kör till garaget, men tyvärr så hinner han inte tillbaka i tid. Så jag blev utesluten i tävlingen.

Tråkigt, typiskt när man ändå ställer upp. Inte mycket att göra, vi byter spindelleden och har en trevlig dag på DriftBash som kördes dagen efter.

//Erik

By |2014-12-12T15:58:36+00:00juni 28th, 2014|Resultat|0 Comments

Leave A Comment