Sponsorer sökes

/Sponsorer sökes
Sponsorer sökes2016-10-15T08:53:47+00:00

Kaggservice Driftteam

Vår satsning i klassen ProInt som har SM status kostar såklart, därför är vi nu öppna för sponsorer och samarbetspartners. Vi kan hjälpa varandra, vi hjälper dig med att öka synligheten för ditt företag och Era produkter. Er hjälp möjliggör denna satsning för att kunna ta oss till toppen.

På sidan har ni information om vad vi kan erbjuda dig som sponsor, så titta runt.

Vid intresse så kontakta Teamchefen för vidare diskussion:

Tojje Kagg

E-post: tojje@kaggservice.se

Mobil: +46708116208

Teamets förare Erik ”Kaggen” Kagg

Erik Kagg Född 1995, började med drifting 2013 i en Pontiac GTO 2005
som byttes ut September 2013, mot en Nissan S14 byggd för drifting.

Resultatet 2014 blev tredje plats i modified klassen, 2015 så satsar vi
stort och var med i ProInt klassen. 2015 så tog Erik en 10:e plats totalt.

Erik är en begåvning med driv och stark målinriktning på att möta konkurrenterna i ProInt.

Vad kan vi erbjuda dig som sponsor

Sponsorer ska synas, både med logotype på teamets bilar och på kläder, men inte bara där utan också på internet. Utöver denna sida som ni nu läser så finns vi även på Facebook och Twitter. Vi kan också erbjuda medåkningar på olika evenemang för Er sponsorer under säsongen, vi är öppna för mycket och vi vill att ni som våra sponsorer ska känna ett mervärde i att hjälpa oss. Under året så kommer vi eventuellt att tävla utomlands, detta ger ännu mer synlighet för Ert företag och de produkter/tjänster ni har.

Er reklam på vår Racebil

6M7A9359Bilen vi tävlar med är Nissan 350Z, motorn är en LS3 6,7 L V8 som utvecklar 440 hk och 600 nm på bakhjulen, växellådan är en Tremec TKO 600RR. Ksport bromsar, Coilovers från XYZ, Wisefab framvagn.
FIA godkända stolar och bälten, bilen är byggd enligt SBF:s reglemente, bilen har också uppdaterad vagnbok för ProInt.

Serien har rätt att ha tillgång till del av bil, så viss reservation kan förekomma vid placering av reklam med hänsyn till seriens sponsorer.

Reklam på Racetrailer

IMGL9662Text på Trailer som kommer vara med på alla större tävlingar och evenemang, denna trailer syns det lovar vi. Under säsongen så kommer den att synas genom större delen av Sverige och eventuellt utomlands på stora internationella tävlingar som Drift Allstars.

Reklam på vår Pickup

IMG_0331_small

Text på Dodge pickup som rullar på mindre evenemang och dagligen i Stockholmstrafiken. Det skapar en stor daglig synlighet för Ert företag i en stad med väldigt stor trafik.

Kalendern innehåller

Säsongen 2016 innehåller mängder av evenemang.

Hel SM serie i klassen ProInt

DriftBash evenemang

Gatebil Mantorp (om kalender tillåter)

Drift Allstars och NEZ Drift om kalender tillåter

Reklamtryck på Teamkläder

Innan säsongen drar igång så trycker vi en uppsättning kläder som ska användas under säsongen, här tar vi såklart även med Er reklam. Reklamkläderna kommer att bäras av teamet.

Reklam på Internet / Sociala Medier

Vi kommer att ha en aktiv webbsida där det kommer publiceras reportage, rapporter från tävlingarna/träningar, inlägg om olika saker som händer i teamet och självklart också artiklar om Era produkter. Bilder kommer också att finnas i samband med tävling/träning. Filmer kommer också att skapas under säsongen där vi också inkluderar din logo. Vår mediapartner RedAkt.se ser till att hålla allt detta uppdaterat och ser till att våra nyheter kommer ut på hemsida och i sociala medier.

Häng med oss 2016

Du har nu läst om vad vi kan erbjuda dig som sponsor, vi hoppas att du finner informationen intressant. Hör av dig till teamchef Tojje Kagg för vidare diskussion om hur vi hjälper varandra.

Tojje Kagg
E-post: tojje@kaggservice.se
Mobil: +46708116208

Sponsorer

kaggservice_logo_2

ankazina_logo_white

Samarbetspartner

jm_tech_white

hps_small