Teamet byter klass 2015 till ProInt

/, Teamnytt/Teamet byter klass 2015 till ProInt

Teamet byter klass 2015 till ProInt

Säsongen som var så körde vi i Modified klassen, Erik tog en fin tredje plats totalt i serien då. Nu har vi pratat fram och tillbaka om att klassa upp oss till den stora klassen ProInt. Bilen är byggd för att klara den klassen så det är inga problem att göra det, skillnaden som blir när man tävlar i ProInt jämfört med Modified är att domarna bedömer körningen hårdare, speciellt vid Twinkörningarna. Detta är ett steg i rätt riktning och vi ser fram emot nästa säsong, vår målsättning håller vi lite på för att se vart vi hamnar när tävlandet kommer igång, ProInt är den klass som har SM status.

Annars så har vi lite jobb att göra på bilen, vi ska montera ner den för att kolla igenom alla slitdetaljer och täta sprickor som har släppt in rök till kupén. Det kom in massor av rök under säsongen och det är svårt med sikten då, tätar vi ihop kupén så minskar röken invändigt och vi får bättre förutsättningar.

Snart är tiden inne för Erik att hämta sitt pris för tredje platsen, priset får han vid Bilsport Galan som är under samma helg som motormässan i Älvsjö (24 -25 januari).

Utöver det så fortsätter arbete med att jaga sponsorer för vår satsning 2015.

//Kaggservice Driftteam

By |2014-12-15T09:32:50+00:00december 15th, 2014|Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment