Teamet presenterar…..

/, Teamnytt/Teamet presenterar…..

Teamet presenterar…..

Vi börjar med att släppa nyheten om att vi byter bil inför 2015. Efter funderingar kring hur vi skulle göra så kom vi fram till att tidigarelägga bygget med den bil som vi egentligen skulle lansera 2016. Denna bil bygger vi nu istället klart till denna säsong för att få en mera konkurrenskraftig bil i ProInt klassen.

Bilen vi bygger är en Nissan 350Z, formen och konstruktionen gör att bilen har väldigt bra förutsättningar för att kunna matcha de andra bilarna/förarna tycker vi. Så vårt fokus läggs nu på att färdigställa bilen, bygget dokumenteras av vår mediapartner och fler bilder kommer att publiceras.

Foto: Henrik Andersson, redakt

Foto: Henrik Andersson, redakt

Bilen kommer när den är klar att ha: XYZ Coilovers, Finess bur (certifierad), Wisefab styrkit, V8 LS3 med Tremec TKO 600RR.

Vi ser fram emot att få visa upp nya bilen inom kort och den kommer vara redo för kamp. Utöver detta så börjar arbetet med att beställa kläder, dekaler och synka ihop kalendern för alla evenemang. Vi har mycket kvar men tidsplanen är satt och den hålls.

Den andra stora nyheten är att Anna-Carin Falk ska under 2015 köra i teamet med sin BMW, hon kommer köra RM serien i modified klassen. Anna-Carin håller just nu på och slutför uppdateringar, byten av bussningar/motorkuddar och service på sin bil samt så har hennes bil fått lite mera breddning, utöver detta så är det förberedelser för lackning och påklistring av dekaler kvar.

Anna-Carins driftbil som kommer att köras i modified klassem, foto: Michael Åkerblom, redakt

Anna-Carins driftbil som kommer att köras i modified klassem, foto: Michael Åkerblom, redakt

Ni kommer att kunna följa både Erik Kagg och Anna-Carin Falk på deras resa genom driftingsäsongen med reportage, bilder, filmer och rapporter.

10 maj på Gröndal är starten för årets Drift SM – Följ oss på Facebook, Twitter och här på sidan!

Vår andra bil som nu blir över kommer att läggas ut till försäljning..

//Kaggservice DriftTeam

By |2016-10-15T08:54:02+00:00mars 20th, 2015|Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment