Teamets preliminära tävlingskalender

/, Nyheter, Teamnytt/Teamets preliminära tävlingskalender

Teamets preliminära tävlingskalender

Nu så händer det grejer runt om i Sverige, kalendern för SM Serien är stort satt med ställen och datum.

2/5 eller 9/5 så drar serien igång med deltävling 1, vart är inte fastslaget ännu och datumet vacklar lite, men vi uppdaterar med korrekt information så fort vi får reda på det.

30/5 Deltävling 2 Karlskoga. Banan heter Gelleråsen, och det är andra gången vi kör här nu, så vi hoppas att banan passar bilen och Erik.

25/7 Deltävling 3 Sundsvall Raceway, också andra året vi kör på denna bana och vi gillade den förra gången och det ska bli kul att köra denna tekniska bana igen.

19/9 Sturup Raceway final. Här blir det första gången vi kör på denna bana men det är en snabb bana, ska bli intressant att köra.

Nu är detta tävlingskalendern för ProInt Drift-SM, fler saker händer under säsongen med olika evenemang, träffar och annat skoj, dessa evenemang kommer vi att skriva information om när vi närmar oss.

Bilen håller på och rivs nu för tätning och service, några andra större förändringar är inte planerade ännu, men ny plast är beställd och slitdelar som behöver bytas ut. Vi kommer även att gå igenom elsystemet och dess dragning för att se så allt är ok och om vi kan förenkla något.

Hoppas ni följer oss och vår resa i ProInt klassen, besök oss på tävlingarna och hejja fram Erik… Vi är taggade – hoppas du också är det!

//Kaggservice DriftTeam

By |2015-02-05T11:52:33+00:00februari 5th, 2015|Bloggen, Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment