Uppdatering av vad som händer

//Uppdatering av vad som händer

Uppdatering av vad som händer

Ja som rubriken säger, vad sysslar vi med? vad har hänt och vad kommer hända. Det är tunga frågor som till viss del blir besvarade nu…

2017 var ett år…. Ja ett år som lyckligtvis har förbrukats, nu är det 2018 och snart kan vi se våren börja ta fart. Men för att återgå till 2017, detta år var stundtals bra. Men i det stora hela så fick vi inget att funka så som vi hade tänkt.

Bilen hade verkligen bestämt sig för att krångla, och den krånglade rejält. Vi rev isär en massa saker, utan att hitta orsaken till strulet. Till slut, efter princip hela säsongen så fann vi äntligen felet som hade gett oss många gråa hårstrån och sömnlösa nätter.

Med det sagt så efter sista körningen så bestämde vi oss för att riva ner större delen av bilen, delar som är slitna har blivit utbytta. Motorn ivägskickad för nermontering och kontroll, lådan  är likaså nermonterad och ivägskickad för kontroll och service.

Vi håller även på och ser över karossen, vi har lite ideér som vi eventuellt hinner med att göra till årets säsong med karossen. Men i övrigt så gör vi bara lite förändringar på bilen och motorn, allt för att göra bilen mera driftsäker och hållbar.

Tävlande då? vad kommer vi att syssla med iår?

Ja vi kommer inte köra SM iår, men samtidigt så har vi tittat runt lite och vi hoppas på att kunna dela med oss av planerna inför 2018 inom kort. Vi kommer såklart att köra på andra evenemang som driftdays m m.

Tills dess så grottar vi ner oss hårt i garaget och skruvar ihop bilen – allt för att göra den grym till säsongen.

Vi hörs!

By |2018-03-13T21:22:49+00:00mars 14th, 2018|Nyheter|0 Comments