Uppdateringar från garaget

/, Teamnytt/Uppdateringar från garaget

Uppdateringar från garaget

Vi håller just nu på och river bilen får en stor genomgång, ny plast är inhandlad från DDesign som vi även nu har äran att presentera som ny samarbetspartner till teamet. Passa på och titta på hemsidan deras och varför inte ta och beställa något också: http://www.ddesign.nu

Åter till garaget då, vi river som sagt bilen och när allt är genomgånget så ska vi passa in skärmarna och lexanrutorna. När vi är klara så ska allt iväg på lackering. Utöver arbetet i garaget så väntar vi in helgen (27-28 februari) då Erik ska köra på Speed Weekend (IceDrift Challenge) med isbilen. Helgens evenemang blir ett bra träningspass och ett par dagars trevlig avkoppling och massor av sladdande…

Så fort våren visar sig så ska vi börja träna och ställa in bilen, testa av däcken ordentlig så att vi har koll på hur bilen uppför sig i olika situationer.

När det kommer till däck så har vi beslutat oss för att använda Nankang NS-2R, dessa däck är inte okända inom drifting utomlands, det ska bli riktigt intressant att testa av dessa r-däck och se hur dem passar ihop med bilen och vilka förändringar det blir på körningen/greppet/röken och hållbarheten. En glad nyhet i detta är att vi har fått en ny samarbetspartner som hjälper oss med just däcken, detta samarbete kommer att hjälpa oss framåt i vår strävan och resa i ProInt klassen 2015.

Däcken Nankang NS-2R finns i två versioner, en version för bana och en version för vanlig landsvägskörning, det är versionen för bana (annan gummiblandningen för mer fäste) som vi kommer att använda då dem är designade för den tuffare hantering som racebilar utsätter däcken för.

Vi syns på Speed Weekend!

//Kaggservice DriftTeam

By |2015-02-25T11:59:40+00:00februari 25th, 2015|Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment