Vi förbereder oss för en full helg med drifting den 10-11 oktober

/, Teamnytt/Vi förbereder oss för en full helg med drifting den 10-11 oktober

Vi förbereder oss för en full helg med drifting den 10-11 oktober

Med start på lördag så kommer vi att ha fullt upp, vi börjar med att köra på Gelleråsen (Karlskoga) på SWR-Motorsports evenemang ”Motorsport Day”. Vad som har dragit upp vårt intresse är att arrangören har fått tillåtelse att ändra körriktning, så vi kör banan åt ”fel håll”.

Lördagen alltså lite mer intressant, denna dag är kombinerad med trackday så det kan bli många olika bilar som syns på banan. Vi kan starkt rekommendera dig att ta dig till Karlskoga och se drifting/trackday innan vintern är här.

6M7A5247

”Ska bli intressant att köra Gelleråsen åt fel håll, jag har tävlat på denna bana några gånger. Men nu ändras allt och det ska bli kul, samtidigt som det blir en lärofull dag.” Säger Erik

När lördagen är klar, då packar vi ihop allt och börjar dra oss mot Malmby, som ligger i Strängnäs. Söndagen så körs DriftBash säsongsfinal, där tar vi tillfället och får en extra dag att träna på vilket aldrig är fel. Söndagen tror vi kommer bli maxad med drifting på banan, burnoutruta och annat skoj.

”Malmby är en relativt tight och teknisk bana, perfekt för att träna på och hitta mera flyt i körningen. Söndagen kommer bli häftig och det är troligtvis den sista dagen vi kör innan vintern – så det gäller att låta bilen jobba.” Säger Erik

6M7A5551

”Malmby blir en bra träningsdag för Erik, banan är utmanade och ska du få ett bra flyt i körningen så måste du träna mycket och länge. Så söndagen blir perfekt, efter helgen så kommer vi att gå igenom bilen och göra en del förändringar stora som små inför 2016.” Hälsar Teamchefen Tojje.

Kom gärna förbi och morsa – snacka lite med oss!

//Kaggservice Driftteam

By |2016-10-15T08:53:58+00:00oktober 8th, 2015|Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment