Vi hälsar J:M Tech välkomna som samarbetspartners

//Vi hälsar J:M Tech välkomna som samarbetspartners

Vi hälsar J:M Tech välkomna som samarbetspartners

Vi har påbörjat ett samarbete med J:M Tech. Företaget J:M Tech har byggt om vår motor och anpassat den för HPS Skruvkompressor, denna kompressor är monterad, ska bli intressant att se vart vi hamnar med hästkrafter och vrid.

Killarna driver 2 bolag som båda är inriktade på kompressorer www.jmtech.se   www.hpssuperchargers.com. JMTECH är det bolag som jobbar mot mindre företag och privatpersoner, där säljer vi vår egen kompressor serie med kompletta kompressor kit samt bygger motorer och mycket annat kul.

HPS Superchargers utvecklar och tillverkar vår kompressor serie, idag har vi 7 st storlekar från 2,1 –4,7 liters slagvolym, i effekt räknat så har kompressorerna kapacitet från 400-1800 HP. I USA har man fått 1800 HP ur en 5,4 liters Ford GT 500 motor, den motorn har i en “standard” Ford Mustang GT 500 ( 1780 kg) kört 7.8 sek. och 260km/tim på 1/4 milen. Vi samarbetar med Kenne Bell i USA som utvecklar installations kit till Amerikanska bilar med vår kompressor, vi säljer Kenne Bell.s produkter i Europa.

J:M TECH bildades i Mars 2003 av Jan-Erik och Mattias Oscarsson. I företaget finns mångårig erfarenhet av utveckling, tillverkning samt provning av skruvkompressorer. Företaget har bred kompetens när det gäller installationer och motorbyggen med skruvkompressorer och andra överladdningssystem. Sedan 2006 utvecklas och tillverkas egna skruvkompressorer i det samägda bolaget HPS SUPERCHARGERS AB.

J:M TECH specialiserar sig på att utifrån kundens behov anpassa skruvkompressorer och installationer för olika förbränningsmotorer. I sortimentet finns ett stort antal ”bolt on” skruvkompressorkit. Dessa passar framför allt Amerikanska bilmodeller. J:M TECH har en väl utrustad verkstad för bearbetning och framtagning av olika maskinkomponenter, det skapar möjlighet för specialanpassningar.

J:M TECH Har sedan många år ett samarbete med det Amerikanska företaget KENNE BELL. J:M TECH / KENNE BELL bedriver gemensam utveckling och försäljning av kompressorsystem.

DSC02331

Vår motor samt Kim Fors motor, väntandes för att monteras tillbaka.

Behöver du uppgradera/fixa motorn? ta en titt på jmtech.se, eller deras facebooksida

//Kaggservice Drift Team

By |2016-10-15T08:53:56+00:00februari 29th, 2016|Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment