Vi kör kvalet till Extreme Drift Allstars

/, Teamnytt/Vi kör kvalet till Extreme Drift Allstars

Vi kör kvalet till Extreme Drift Allstars

Ni har säkert inte missat att Extreme Drift Allstars kör en deltävling på Eskilstuna Motorsport Arena. Innan den tävlingen som körs 4-5 juli, så har dem en kvaltävling där man tävlar om 10 platser till huvudtävlingen. Teamet kommer att köra detta kval och kommer jobba hårt för att kvala in till huvudtävlingen, kvalet körs på fredagen 3 juli.

”Erik har nu kört en hel del i nya bilen och börjar känna den bättre och han är taggad för kvaltävlingen.” Säger Teamchefen ”Bilen håller vi på och ser över så allt fungerar. Vi kommer till Gröndal beredda för en hård tävling”. Fortsätter Tojje Kagg.

”Gröndal har jag kört en hel del på och kan banan, så jag kommer att satsa stenhårt för att komma med.” Hälsar Erik Kagg

”Vi har hittat inställningar som passar Eriks körstil. Vi vill såklart få chansen att köra i huvudtävlingen.” Säger teamchefen Tojje Kagg.

Håll utkik efter oss på Drift Allstars och heja så mycket ni kan på Erik när han kör i sin Kaggservice Drift Team Nissan 350Z.

Teamet kommer att göra sällskap med FWR Drifting Team från Kalix. Så under första helgen i Juli kan ni hälsa på bägge teamen i depån under EM-Tävlingen.

Fredrik Westrings bil. Foto: Henrik Andersson, redakt

Fredrik Westrings bil. Foto: Henrik Andersson, redakt

//Kaggservice Drift Team

 

By |2016-10-15T08:54:00+00:00juni 25th, 2015|Nyheter, Teamnytt|0 Comments

Leave A Comment